Den walisiske landsholdsspiller har kæmpet sig vej ind til førsteholdstruppen i Liverpool. Nu skriver han under på en ny kontrakt. 

Harry Wilson har gjort det godt på det seneste og nu skriver han under på sin anden Liverpool kontrakt inden for bare 6 måneder. Han håber nu bare på, at han kan overbevise den tyske manager om at blive en fast del af førsteholdstruppen i Liverpool fra næste sæson.

Wilson lavede to mål, da Liverpool tog hul på deres pre season. De vandt hele 7-0 over Chester i søndags, der spiller i the National League North. En stor påmindelse om, hvor store kvaliteter den unge spiller egentlig besidder.

Den 21-årige wonderkid skriver under på en ny kontrakt med forbedrede løn og levevilkår.

“Lige nu koncentrerer jeg mig om, at gøre det godt hver  eneste dag til træning og jeg håber, at jeg får mulighed for at spille på førstehold her i Liverpool,” slog han fast.

“Drømmen for mig er at spille fast for Liverpool og lige nu er jeg godt i gang med træningen. Jeg håber på at gøre det godt i træningskampene og på den måde imponerende folkene omkring klubben.  ”

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Han tror på sig selv

“Hvis man er en del af Klopps trup giver han dig mulighed for at imponere ham Det skal jeg nok sørge for over de næste par kommende uger”

“Som Liverpool fan ser jeg altid alle kampene også selvom jeg ikke var der i sidste sæson. Jeg ser altid på Salah og Mane, der spiller på kantene. Jeg kigger på, hvad de gør og hvad jeg kan gøre for at forbedre mit eget spil.”

“Hull var hvad jeg behøvede sidste sæson – en masse minutter i the Championship i træk. Det jeg opnåede i Hull har givet mig stor selvtillid og tro på mig selv, nu hvor jeg kommer tilbage til i klubben  denne sæson.