Premier League er i gang og det betyder, at vi så småt begynder at kunne se, hvilke mandskaber, der har forbedret sig på transfermarkedet og hvilke klubber der ikke har været gode nok frem mod denne sæson. Vurderingen af Liverpool er subjektiv, men der er specielt én, tidligere Liverpool-spiller, der ikke har fidus til Klopp og hans projekt… Han hedder Stephane Henchoz. 

Af David Paris 

En tidligere Liverpool-spiller, der i dag er kommentator og selvudnævnt fodboldekspert, har udtalt, at han ikke tror på, at Jurgen Klopps mandskab har nogen chancer for at vinde trofæer i denne sæson. Han slår fast, Liverpool-mandskabet bliver ved med at lave de samme fejl igen og igen og det kan altså koste cheftræneren, førnævnte Klopp, jobbet.

 

Den tidligere Liverpool-spiller Stephane Henchoz fra Schweiz fortæller til det engelske medie Goal.com, at Liverpool ikke vinder Premier League og at de måske endda ikke kommer i top fire.

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

The Reds, som Liverpool også bliver kaldt har fået en blandet start på denne sæson i Premier League med en 4-0-sejr over Arsenal og så med det ydmygende 5-0-nederlag til Manchester City.

Træner Jurgen Klopp har ikke formået at løse Merseyside-klubbens defensive udfordringer og mange af hans spillere, har taget de mange uprovokerede fejl fra sidste sæson med over i de første syv kampe i Premier League. Der har ikke været mange cleen sheets og netmaskerne på Anfield har ofte blafret flere gange per kamp.

Henchoz mener, at problemet skulle være løst i sommerens transfervindue og siger følgende til førnævnte medie: “Det var et stort problem sidste sæson, og alle håbede, de kunne løse problemet i sommerens transfervindue.  Jeg tror de absolut bør købe nogen snarest muligt. Mindst en eller to center-backs. De forsøgte med Virgil Van Dijk, men de kunne ikke få det til at ske. Øv.”