Kroatien har haft et særdeles flot EM indtil videre, hvor man har været et af de hidtil bedste mandskaber under denne slutrunde. Det har fået engelske Liverpool til at få øjnene op for den kroatiske landsholdsprofil Marko Pjaca.

Foto: / AFP PHOTO / MEHDI FEDOUACH

Foto: / AFP PHOTO / MEHDI FEDOUACH

Af Emil Plovgaard

Kroatien har haft et fornuftigt Europamesterskab indtil videre, hvor man blandt andre har slået Spanien indtil videre, og i aften (lørdag aften, red.) klokken 21:00 går det så løs mod Portugal.

Kroatiske Marko Pjaca har præsteret og imponeret for sin nation til dette EM. Til dagligt har Pjaca til huse hos Dinamo Zagreb. Ifølge den engelske avis Mirror melder den italienske Gazzetta dello Sport, at Liverpool har fået øjnene op for den kroatiske spiller under EM-slutrunden.

Liverpool har allerede budt på Pjaca en gang før – men buddet blev afvist

Liverpool har rent faktisk allerede afgivet et bud på kroaten, men det skulle ifølge den italienske avis have været blevet afvist af Dinamo Zagreb.

Det har dog ikke fået Liverpool til at give op i håbet om at hente Pjaca til klubben. Man er nemlig i gang med at forberede et nyt, forbedret bud.

AC Milan skulle ifølge avisen også have set sig varm på kroaten. Der er dermed kamp om kroaten, som har imponeret under dette års EM-slutrunde.

Læs også: West Ham har ikke opgivet Lacazette: Byder 385.000.000 kroner på Lyon-angriberen