Barcelona vil formentlig prøve at hente Liverpools stjerne, Phillippe Coutinho, når transfervinduet igen åbner til januar. Derfor håber Klopp og co. nu på at kunne stjæle en af den catalonske storklubs egne spillere. 

AF KRISTIAN PARIS

Barcelona henvendte sig til Liverpool i sommers, fordi de ville købe Coutinho som afløser for Neymar, der netop var smuttet til PSG. Mange var sikre på, at handlen var i hus, men Liverpool stod fast og ville ikke sælge deres brasilianske es.

 

Nu vil Barcelona dog inkludere en af deres egne spillere i handlen, i håbet om at kunne hente Liverpool-spilleren til Catalonien.

YOKOHAMA, JAPAN – DECEMBER 20: Marc Bartra (L) and Sergi Roberto of Barcelona celebrate with the trophy following the FIFA Club World Cup Final match between River Plate and Barcelona at the International Stadium Yokohama on December 20, 2015 in Yokohama, Japan. (Photo by Chris Brunskill Ltd/Getty Images)

Den spiller som Klopp helst ser blive sendt den anden vej er den alsidige midtbanespiller Sergi Roberto, der er i stand til at spille mere end bare på midtbanen.

Dog meldes der lige nu om, at Barcelona ikke så gerne vil af med den 25-årige spiller, der i sidste par sæsoner har fungeret som rotations- og backupspiller.

 

Arda Turan og Andre Gomes er to andre spiller, der er blevet rygtet væk fra den catalonske storklub. Begge spillere har ikke præsteret op til deres evner, hvilket har gjort, at Ernesto Valverde, helst ser dem forlade klubben – Kina er ofte blevet rygtet som en mulig destination.

Andre rygter har dog kædet de to spillere sammen med London klubben Arsenal, der måske bliver nødt til at skille sig af med den tidligere Real Madrid spiller Mesut ÖZil .

Liverpool har dog eftersigende gjort det klar, at de ikke ønsker de to sidstnævnte spillere, men helst ser Roberto som en del af den kommende aftale- en aftale, der nok må betragtes som uundgåelig for Klopp og co.