LIVERPOOL, ENGLAND - MAY 24: (THE SUN OUT, THE SUN ON SUNDAY OUT) Loris Karius new signing of Liverpool at Melwood Training Ground on May 24, 2016 in Liverpool, England. (Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

AF Emil Lohse

Loris Karius skifte fra Mainz til Liverpool er nu officielt. Det bekræfter Liverpool på deres hjemmeside. 

Loris Karius kan nu officielt kalde sig Liverpool-spiller. Den 22-årige målmand har netop skiftet Mainz-trøjen ud med Liverpools. Karius trøje har fået påtrykt et 1-tal på rykken. Et 1-tal som har været på stand-by siden back-uppen Brad Jones afgang sidste år.

Karius er dog ikke kommet for at være back-up, og glæder sig til at optræde i Liverpool-trøjen.

– “Det er en virkelig god følelse, og det er en ære at spille for en klub som denne”, siger Karius.

– “Der flyver mange tanker rundt i mit hoved, når jeg tænker på denne klub. Jeg ved en del om klubben efter at have set dem på tv. Alle i fodboldverdenen ved hvem Liverpool er og hvad de står for. Jeg ved at klubben har en special historie og fantastiske fans, så jeg ser frem til at spille på Anfield.”

– “Jeg har snakket med manageren, og han har fortalt mig, hvad han vil med klubben og dets spillere. Det gav mig en god følelse. Det var fedt at snakke med ham, efter samtalen var jeg helt sikker på, at det var det rigtige valg, som jeg har truffet”, siger Karius.

Liverpools nr.1 har ikke været førstevalg på målmandsposten siden Jerzy Dudek stod for Merseyside-klubben.