Via tyrkiske kilder forlyder det at Liverpool har lavet en aftale med en Galatasaray spiller, og der kun mangler at få selve klubben Galatasaray til at være med i aftalen om spilleren.

Det drejer sig om Kevin Grosskreutz fra Galatasaray, der i sommers skiftede fra Dortmund til Galatasaray.

WUPPERTAL, GERMANY - AUGUST 01:  Fabian of Betis Sevilla challenges Kevin Grosskreutz of Borussia Dortmund  during the pre-season friendly match between Borussia Dortmund and Betis Sevilla at Stadium AM ZOO  on August 1, 2015 in Wuppertal, Germany.  (Photo by Alexandre Simoes/Borussia Dortmund/Getty Images)

Kevin Grosskreutz (Photo by Alexandre Simoes/Borussia Dortmund/Getty Images)

Fifa fadæsen

På trods af at Kevin Grosskreutz blev købt i sommers har han endnu ikke spillet en eneste kamp for Galatasaray, da klubben ikke nåede at indlevere de nødvendige papirer, der kræves for at man må spille med i sæsonen.

Grosskreutz er efter sigende ikke glad for situationen og den manglende spilletid, som skyldes fejlagtig papirnusseri.

Spillede for Klopp

I Dortmund tiden spillede Kevin Grosskreutz med Jurgen Klopp som træner, og træner Klopp har et nært kendskab til den tyske fløjspiller.

Rygterne lyder fra tyrkiske aviser, at Liverpool er klar på en 3 års kontrakt til den tyske fløjspiller, og at Grosskreutz er også klar på en handel, men hvorvidt Galatasaray er klar på handlen er uklart.

Læs også: Liverpool åbner forhandlinger med tysk landsholdsspiller