Ifølge det engelske medie, Daily Express, har Liverpool nu intensiveret jagten på den tyske succestræner, Jürgen Klopp, som man håber, at ansætte inden ugens udgang.

Den engelske storklub skulle siges at have haft en række møder med Klopp, men er endnu ikke kommet frem til en endegyldig aftale. Den 48-årige Klopp har ikke været træner for en klub i lidt tid nu, siden han forlod Borussia Dortmund kort før slutningen af sidste sæson.

Det siges at Klopp vil bringe en række personaleansatte fra Dortmund med sig til Liverpool. Heriblandt skulle de to trænere, Zeljko Buvac og Peter Krawietz, være de mest sandsynlige i første omgang.

Den tidligere Chelsea-træner, Carlo Ancelotti, blev overvejet af Liverpools ledelse, men Ancelotti har fortalt sine venner, at han regner med, at det bliver Jürgen Klopp frem for ham selv, som kommer til at afløse Brendan Rodgers’ varme sæde.

Rodgers blev tilbudt opsigelse i sommers

Liverpools bestyrelse, tilbød Brendan Rodgers en opsigelse i sommers, men han sagde nej, og otte kampe efter sæsonstart, blev han fyret af bestyrelsen.

Bestyrelsen skulle være utilfreds med at man har brugt cirka 700 millioner på spillere, som endnu ikke er slået igennem.

Bliver klubikonerne sat til at overtage trænerposten?

Et andet vanvittigt rygte skulle angiveligt være, at firmaet, der ejer Liverpool, FSG, taler om, at bringe et stort ikon i Liverpool tilbage til klubben på trænerposten. Der skulle være tale om enten Jamie Carragher eller Steven Gerrard, hvoraf førstnævnte virker som den mest sandsynlige af de to.

Carragher har før været ude og kritisere Brendan Rodgers evner som træner, og med de manglende resultater på fodboldbanen, blev Carraghers kritik bare større og større.

Men favoritten til jobbet er Jürgen Klopp, som Liverpool har haft en række adskillige samtaler med i ugens løb. Klopp skulle angiveligt også være meget interesseret i titlen som træner for Liverpool FC.