Liverpool har lige måttet vinke farvel til en af klubbens absolut bedste spillere, der valgte at skifte Liverpool ud med FC Barcelona, og det kan nu betyde, at man også må sige farvel til Jürgen Klopp.

Skulle salget af Liverpools største stjerner fortsætte, vil det, ifølge Christian Purslow, betyde at det måske kan koste klubben deres manager Jürgen Klopp.

April 23rd 2017, Liverpool, Merseyside, England, EPL Premier league football, Liverpool versus Crystal Palace; A grim faced Jurgen Klopp, Liverpool manager looks on from the dugout as his team lags (Photo by David Blunsden/Action Plus via Getty Images)

”Jeg mener, at Jürgen Klopp er en absolut toptræner. Han er den næste manager for en af de store engelske klubber, hvis ikke Liverpool hjælper ham med at opnå hans ambitioner”, udtaler Purslow til Sky Sports og sammenligner med bl.a. Manchester Uniteds tilgang til indkøb:

”Manchester United køber stort ind. Det bliver Liverpool også nødt til at gøre, fremfor bare at sælge deres bedste spillere. United fik Paul Pogba, den mest omtalte spiller på planeten forrige sommer, de fik den mest produktive angriber i Romelu Lukaku, og de fik Henrikh Mkhitaryan, der måske var den mest beundringsværdige kreative spiller i Bundesligaen”

Parslow frygter, at de manglende indkøb og salget af profiler kan betyde, at ‘top 6’-holdene bliver til ‘top 3’-holdene:

”Det er ikke ‘top 6’ længere, det er tre og tre. Manchester City, Manchester United og Chelsea er ved at stikke af fra Tottenham, Liverpool og Arsenal, udelukkende på grund af økonomi. ”

Coutinho blev hentet til Barcelona for omkring 1,2 milliarder kroner, hvilket Liverpool blandt andet har brugt til at hente forsvarskæmpen Virgil van Dijk fra Southampton for cirka 700 millioner kroner, hvilket gjorde ham til den dyreste forsvarsspiller nogensinde.

Jürgen Klopp har kontrakt med Liverpool indtil 2022.