Liverpools målmand Loris Karius har indrømmet, at han vil bruger tirsdagens CL-opgør mod Spark Moskva til at bevise, at han skal være førstekeeper i Liverpool på den langsigtede bane. 

AF KRISTIAN PARIS

Karius, der lige nu kæmper om pladsen med Simon Mignolet i Premier League, vil starte kampen i Rusland, eftersom han har fået jobbet at stå alle ikk-Premier League-kampe, men Mignolet står i Premier League.

Hans præstationer siden han kom til klubben har dog ikke overbevist hverken fans eller eksperter, men Karius er overbevist om at vende dem.

(Photo by Jan Kruger/Getty Images)

I et interview på en pressekonference med the Mirror har han udtalt følgende:

– Lige nu handler det bare om at præstere og at vise Klopp, hvad jeg er i stand til. Jeg ser det som en chance. Det har ikke været en let start i klubben.

– Jeg har haft et par dårlige oplevelser, men jeg føler mig klar nu. Jeg ser det som chance for eventuelt at komme tilbage og spille i Premier League igen. Det er stor chance for at bevise overfor mig selv, men også alle andre, hvad jeg i virkeligheden kan.

– Jeg var ikke 100% klar da jeg kom tilbage fra min skade – måske var det lidt for tidligt. Men lige nu spiller vi som hold, og de eksperterne har sagt indtil videre påvirker mig overhovedet ikke.

Klopp bekræftede tidligere på ugen, at Karius skulle mellem stængerne i kampen mod det russike hold.

– Ja, Loris vil starte kampen. Jeg er ikke sikker på jeg bliver nødt til at tage den her beslutning (at vælge en CL-keeper).  De hele handler om, hvordan de to præsterer.