Liverpool henter ligesom alle andre store Premier League klubber stjerne på stjerne, når transfervinduet har åbent. Men de seneste par sæsoner har klubben haft det med at hente Premier League spillere, der har gjort det godt i en sæson eller to, fra mindre klubber, fx. Southampton, Everton eller Leicester. 

AF KRISTIAN PARIS 

Liverpool er nu eftersigende igen klar til at hente spiller fra Premier League klub. Fra Southampton.
Det drejer sig om Southamptons stjerne midterforsvarer Virgil van Dijk, der i denne sæson har udvist overlegen styrke og ultimativt har slået sit navn fast som en af ligaens bedste forsvarsspillere.

‘The Reds’ er længe blevet linket sammen med den hollandske landsholdsspiller, der hvis transferen går igennem, vil komme på den lange liste over spillere, der har skiftet Southampton ud med Anfield. Det skriver Daily Mail. 

FBL-ENG-PR-BURNLEY-SOUTHAMPTON

Van Dijk er også blevet sat i voldsom forbindelse med Man City og Chelsea i noget tid, men kilder fra insidermediet Liverpool Echo, bekræfter, at klubben nu er endnu mere villige efter at skrive under med Southamptons anfører.
Samtidig hævder mediet også, at Merseyside rivalerne, Everton, også er interesseret i hollænderen, eftersom klubbens manager, Ronald Koeman, tidligere har været van Dijks chef.

FBL-ENG-LCUP-SOUTHAMPTON-LIVERPOOL

Southampton har angiveligt vurderet Van Dijk til omtrent 500 millioner, hvis ikke mere. Det er en vanvittig pris og en pris klubben formentlig ikke har råd til. Den slår i hvertfald klubbens rekord, da de i 2011 hentede Andy Caroll for omkring 350 millioner danske kroner. Men den pris, er måske prisen for ægte kvalitet.

Van Dijk er i øjeblikket ude med en ankel skade, og vil desværre ikke spillere mere i denne sæson. Med kun seks kampe tilbage af sæsonen for Southampton, der ligger nummer ni med 40 point, gør det ikke super meget. Klubben kan ikke rigtig nå noget med sådan en midterplacering.