Liverpool har hårdt brug for noget nyt. Klubben er inde i en dårlig stime, der har resulteret i, at de lige nu indtager en skuffende 9. plads i verdens bedste liga. 

AF KRISTIAN PARIS

Denne sæson har indtil videre budt på tre sejre, fire uafgjorte og to tabte kampe, og det betyder i alt 13 point i hele ni kampe – bestemt ikke et acceptabelt resultat for en klub, der forventes at spille med i toppen af den bedste engelske række.

Men på trods af de dårlige resultater er der dog blevet tid til forlænge med en af klubbens måske kommende stjerner. Der er nemlig tale om Ben Woodburn, der her til eftermiddag har sat sin underskrift på en ny langvarig aftale med den røde del af Merseyside.

Woodburn er faktisk klubben yngste målscorer nogensinde efter han scorede mod Leeds tilbage i november sidste år. Ligeledes formåede han at score i sin senior debut på landsholdet for Wales i sidste måned, da de spillede VM-kvalifikation.

 (Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

De blot 18-årige spiller har udtalt følgende til klubbens egen officielle hjemmeside:

–  Det er fantastisk at skrive under på en ny aftale med klubben. Det føles godt. Jeg vil blive her i så lang tid som muligt, og det eneste jeg ville, da jeg blev tilbudt kontrakten, var at skrive under på den. Nu vil bare koncentrere mig om at fortsætte mit arbejde og jeg håber meget, at de bemærkes af klubbens manager og han lader mig spille mere, slog den unge stjerne fast.

-Jeg ved, at jeg stadig har meget at forbedre, men jeg arbejder hele tiden hårdt med alle mine fejl og mangler. Det at forsvare og score flere mål er nogle af de ting, der vægtes højt i min træning lige nu. Og så også det at være en almindelig førsteholdsspiller.