Den tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher er ude og kommentere på en af sommerens helt store nyheder i Premier League. Og han er meget ked af, at det endte sådan…

 

during The Emirates FA Cup Final between Chelsea and Manchester United at Wembley Stadium on May 19, 2018 in London, England.

Chelsea-ledelsen er kendt for at fyre deres træner med korte mellemrum. Akkurat det skete også denne sommer, da Antonio Conte fik sparket. I følge Jamie Carragher bliver det et kæmpe tab for Premier League.

– Fyringen af Antonio Conte er et stort tab for Premier League, udtaler den tidligere Liverpool-spiller og uddyber hvorfor Conte efterlod et stort indtryk på den bedste engelske række:

– Han begyndte at spille med tre centrale forsvarsspillere i bagkæden, og så begyndte resten af ligaen også at gøre det. Ja, selv det engelske landshold begyndte at bruge det system. Han har gjort et stort indtog i Premier League. At vinde ligaen og FA Cup’en i sine to første sæsoner er en bedrift i sig selv.

Svært at hente trofæer hjem i Premier League

Selvom Chelsea har haft en del udskiftning på managerposten i de senere år, så tror Carragher, at det for svært for en kommende træner at blive ved med at hente trofæer hjem til London-klubben:

– Man tænker altid hvordan Chelsea kan smide en topmanager på porten og erstatte ham med en ny, men det har de altid gjort og haft pæn succes med. Det bliver svært at genskabe, hvad Conte har gjort, for konkurrencen er benhård. Særligt med Manchester City, der buldrer derudaf.

Maurizio Sarri kan hente sit første trofæ som Chelsea-manager på søndag, når Chelsea og Manchester City tørner sammen i FA Community Shield-opgøret forud for den nye Premier League-sæson.