Michael Owen mener John Stones har spillet en fin sæson, og at han er god nok til at spille for de spanske mestre.

John Stones missede et Chelsea-skifte sidste sommer, og siden da har den brede opfattelse i England været, at centerforsvareren har spillet en skidt sæson for Everton, der sluttede Premier League som nummer 11. Det mener den tidligere Liverpool, Man Utd, Real Madrid- og England-angriber Michael Owen dog langt fra. Til BBC Sport siger han:

Jeg er stor John Stones-fan. Han er på et andet niveau end alle andre (på det engelske landshold, red.). Folk går så meget op i fejl, og de forbinder Stones med fejl. Hvis jeg spørger nogen, om de kan huske 3 fejl, han har lavet i denne sæson, så kan de ikke. Jeg kan nævne 5 eller 6 som Gary Cahill eller Chris Smalling har lavet.

LIVERPOOL, ENGLAND - APRIL 26: Radamel Falcao of Manchester United in action with John Stones of Everton during the Barclays Premier League match between Everton and Manchester United at Goodison Park on April 26, 2015 in Liverpool, England. (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

(Photo by Getty Images)

John Stones har nu rundet 3 sæsoner i Premier League med Everton, som købte ham fra Barnsley i 2013. Foreløbigt er det blevet til 10 landskampe for England. Om fremtidsudsigterne for den 22-årige stopper siger Owen:

Den her knægt kan spille for Barcelona. Han er den eneste spiller i den engelske trup, der ville gå ind på Barcelonas nuværende hold med det samme. Han er simpelthen eminent.