Xabi Alonso i duel mod Lassana Diarra. Årstal: 2009. (Getty Images)

Xabi Alonso i duel mod Lassana Diarra. Årstal: 2009. (Getty Images)

Den tidligere spanske Liverpool-spiller, Xabi Alonso, vil ikke udelukke et permanent comeback til Liverpool. 

Den 34-årige spanier nåede at spille fem år i Liverpool, hvor han blandt andet var med i den, noget kendte, Champions League-finale i 2005 mod A.C. Milan. Siden hans skifte til Real Madrid, har han adskillige omgange, været rygtet tilbage til Liverpool, og nu rygtes han endnu en gang tilbage til storklubben.

Xabi Alonsos kontrakt med FC Bayern München udløber allerede til sommer, og han har endnu ikke forlænget sin kontrakt med tyskerne, så derfor er mange sportsmedier begyndt at spekulere i et muligt comeback for spanierne, der dog heller ikke helt vil afslå et muligt skifte:

“I øjeblikket er jeg fokuseret på én ting, og kun én ting. Det fokuspunkt, er FC Bayern München. Men hvad der sker i fremtiden, kan ingen vide. Jeg vil dog naturligvis gerne have klarsyn over det allerede nu. Men lige nu føler min familie og jeg sig godt tilpas her i München, og vi er glade for at være her.”

Dog har flere tyske sportsmedier, så som Bild, berettet at Xabi Alonsos kontraktforhandlinger med FC Bayern München ikke forløber særlig godt, da han angiveligt kræver en tre-årig kontrakt, men det er klubben ikke villig til at give ham lige nu.

Bild spekulerer derfor i, om Liverpool vil være klar til at tilbyde spanske Alonso en kontrakt.