Liverpool-legenden, Jamie Carragher, tror på, at hans tidligere arbejdsgiver kan bringe sig ind i den allerøverste del i Premier League, og dermed kvalificerer sig til Champions League, når vi når til maj 2017.

2013:  Jamie Carragher  (Photo by Michael Regan/Getty Images)

2013: Jamie Carragher (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Efter en sidste sæson fyldt med mange skuffelser, er træner Jürgen Klopp på vej ind i sin første hele sæson som Liverpool-træner, efter han overtog trænersædet fra Brendan Rodgers i oktober 2015.

Liverpool – der på trods af, at nå to betydelige finaler – skuffede gevaldigt sidste sæson med en ottendeplads, hele 21 point fra de forsvarende mestre, Leicester City, men den tidligere Liverpool-spiller, Jamie Carragher, som nu arbejder hos Sky Sports tror at hans klub returnerer til toppen i denne sæson.

Til Goal.com fortæller han følgende:

“Jeg tror vi vil vende tilbage til de sædvanlige topplaceringer, og jeg ved godt, at Leicester-fansene bestemt ikke bliver glade for at høre dette, men tror jeg simpelthen ikke de har niveauet til at følge med de tunge drenge i år.

Jeg forventer, at top-3 kommer til at bestå af de to Manchester-klubber og Chelsea. Lige efter ser jeg Liverpool som favorit til fjerdepladsen.

Jeg tror, det er en stor fordel for Liverpool og Chelsea, at de ikke er med i de europæiske turneringer i denne sæson, så de kan fokusere fuldt ud på ligaen.”

Er du enig med Carragher? Kommenter gerne på vores Facebook-side.