Det er noget af et arbejde, der i øjeblikket bliver gjort i Liverpool. Og det afspejler sig på banen. Klubben indtager nemlig fornemt 1. pladsen i Premier League. 

Spørgsmålet er om klubben bliver liggende på den plads resten af sæsonen . Hvis du spørger de fleste håber de på det – men tror ikke på det kommer til at ske.

Men alligevel kan det godt være. Det er nemlig kommet frem, at klubben har hentet af deres tidligere spiller-legende ind for at træne deres angribere.

Det drejer sig om Sir Kenny Dalglish, der i øjeblikket er involveret i træningen af klubbens angribere i denne sæson.

Den tidligere landsholdsangriber fra Skotland har i alt lavet 169 mål i 502 kampe for the Reds. Det var under klubbens mest succesfulde æra tilbage før årtusindeskiftet. Han vandt hele 20 trofæer på en periode på omkring ni år.

Efter Liverpools angriber Liam Miller blev udlejet til Kilmarnock i sidste uge er det blevet afsløret, at Dalglish har en finger med  spillet i Merseyside klubben.

1980: Kenny Dalglish (Photo by Bob Thomas/Getty Images)

“Kenny Dalglish er involveret i vores træninger. Han hjælper med forskellige ting og vores afslutninger. De tre forreste er uvurderlige. De er de bedste i verden og det er virkelig svært at slå igennem. ” har den blot 19-årige Miller udtalt til Sunday Post.

Dalglish erfaring foran mål har udmøntet sig i formidabel karriere. Nu kan han måske hjælpe Liverpool med at vinde deres første liga titel i mange, mange år.

Den nu 67-årige træner har været manager for Liverpool hele 2 gange. Fra 1986 til 1991 og igen i 2011. Der vandt de deres seneste store trofæ. Det var i straffesparkskonkurrence mod Cardiff i Liga cuppen.