Liverpools tyske midtbanespiller Emre Can står lige nu uden kontrakt til sommer, når hans aftale med Liverpool udløber. Det betyder, at alle mandskaber kan kontakte ham for at overbevise ham om at skifte til netop deres klub. Hovedpersonens agent fortæller dog, at der ikke er gang i kontraktforhandlinger lige nu, fordi fokuset ligger på at hjælpe The Reds, som Liverpool også kaldes, med at vinde kampe.

Liverpools store tyske midtbanespiller Emre Can kom til Anfield fra den tyske Bundesliga-klub i 2014 for cirka 100 millioner danske kroner. Dengang var en et ung talent og han havde ikke etableret sig på højeste niveau i fodbolderuopa endnu. På fire år har Can så sandelig formået det og lige nu er han fast mand hos træner Jurgen Klopp i Liverpool og betragtes af flere som en af ligaens bedste midtbanespillere. Derfor vil det, ifølge flere medier, været katastrofalt for Liverpools fremtidige succes, hvis Can ikke er i klubben efter sommerferien.

Kontrakten udløber, men kontraktforhandlingerne skal ikke i gang. Det insisterer Cans agent på. Han skal nemlig fokusere på at spille godt for Liverpool, så de kan ende så højt som muligt i Premier League.

Den 24-årige, der har spillet over 150 kampe for klubben, siger følgende om rygterne:

“Der er ikke faldet noget på plads endnu. Jeg koncentrerer mig lige nu om at spille fodbold. Min fremtidig fodbolddestination er lige nu ikke vigtigere end min opgave for Liverpool. Jeg har ikke skrevet under på en aftale med anden klub, jeg er bare fokuseret.”

“Vi vil slutte som nummer to i Premier League og få direkte adgang til Champions League. Det er svært og vi gør, hvad vi kan, men alle de andre hold er rigtig gode. Vi er fokuserede og det er derfor jeg har blokeret alle forhandlinger om en kontrakt.”