GettyImages-471363146

Der er masse talentspirer i Chelsea’s ungdomsrækker, så meget at ikke alle opnår drømmen om en fast plads i startopstillingen på klubbens bedste mandskab. Èt af disse lovende talenter er den 19-årige Ola Aina, der har imponeret for Chelsea’s U19-hold i forskellige turneringer (UEFA Youth League, FA Youth Cup).

Højrebacken har ved flere anledninger snust til topfodbolden blandt seniorerne. Aina var med i førsteholdets sæsonforberedelser under ledelse af Mourinho og senest har den unge, hurtige og fysisk stærke forsvarsspiller fundet sin vej frem til Gareth Souhtgate’s U21-landshold. Nyttige erfaringer der ikke ligefrem mindsker forventningerne til spilleren med de nigerianske rødder.

Aina’s fremtid i Chelsea er dog ikke nødvendigvis flerårig; han har kontraktudløb med klubben til sommer. Dermed er andre storklubber helt fremme i det kommende transfervindue i forsøget på at sikre sig forsvarsspilleren.

Premier League-rivalerne fra Liverpool er én af de klubber som ifølge Daily Express har vist stærk interesse for 19-åringen, men også storklubber som italienske Napoli og tyske Borussia Dortmund holder et vågent øje med det spirende talent.