Liverpool har i mange år været lige ved og næsten, og de fleste fans af Merseyside klubben er altid: ‘Næste år bliver vores’. Og det gør det bare ikke…eller også gør det.

AF KRISTIAN PARIS

Liverpool ser ud til måske at hente James Rodriguez i Real Madrid. En spiller, der længe har været uønsket i den spanske hovedstad og som nu måske endelig kan være på vej væk.

Liverpool er en nemlig en ud af mange klubber, der har meldt sin interesse i den colombianske landsholdsspiller. Rodriguez kom til den spanske hovedstad tilbage i sommeren 2014 fra franske Monaco, men har siden dengang aldrig levet op til den transfersum. Derfor meldes der nu om, at spilleren og spillerens agent, Jorge Mendes, gør alt i verden for at skaffe den 24-årige offensivstjerne en ny klub forud for den kommende sæson.

FBL-EUR-C1-REAL MADRID-TRAINING

Og de seneste mange ugers rygter er faktisk gået på, at colombianeren skal til Premier League. Om det så bliver Chelsea, Man Utd eller Liverpool, der i sidste ende sikrer sig stjernen vides ikke endnu.

Ifølge det spanske medie Sport, har Liverpool allerede nu tilbudt James en kontrakt. Men Real vil i første omgang ikke sælge. De er eftersigende rigtig tilfredse med den rotationsrolle James har fået efter sidste sæson.
Der meldes om, at klubben vil forlange i omegnen af 600 millioner for spilleren.

Andre klubber, der meldes interesseret er Man City, Juventus, Inter Milan og PSG. Men alle klubber er ikke villige til at betale den pris kongeklubben Madrid forlanger for en rotationsspiller.

Og hvis det ikke lykkedes Liverpool at hente colombianeren bliver de nok nødt til at prøve andre steder. Det sekundære mål for Merseyside klubben er RB Leipzigs Naby Keita, der har spillet over alles forventninger i den forgangne sæson.