Af Anders Lang Jensen

Engelske Alex Oxlade-Chamberlain er de seneste dage rygtet væk fra den engelske hovedstad og Arsenal til Liverpool, hvor holdet på Anfield angiveligt øjner at tilknytte den unge englænder.

Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images

Nu melder en række aviser i dag, at Liverpool har taget det første skridt i handlen, der skal sende den engelske offensivspiller til ligarivalerne fra Merseyside. Repræsentanter har direkte taget kontakt til Arsenal og forhørt sig på Chamberlain. Det skriver engelske Mirror.

En kontraktforlængelse er angiveligt strandet, og dermed kan Arsenal føle sig tvunget til at sælge denne sommer. Oxlade vurderes til £25m, og det er en pris, Jürgen Klopp er mere en klar til at smide på bordet for at lande den engelske landsholdsspiller.

Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images

Liverpool er dog ikke de eneste bejlere til 23-årige Chamberlain med Chelsea og Manchester City, der også følger situationen tæt omkring den lynhurtige kantspiller. Men The Reds fra Anfield føler sig angiveligt komfortable i jagten på Arsenal-profilen.

Blot et enkelt år står der tilbage på kontrakten, der binder Chamberlain til holdet på Emirates Stadium i London. Forhandlinger parterne imellem om en forlængelse er ikke ført til en konkret aftale, og dermed kan et skifte denne sommer komme på tale.

Photo by David Blunsden/Action Plus via Getty Images

Arsenals øvrige stjerner som Alexis Sanchez og Mesut Özil står i samme kontraktsituation, og dermed kan det blive en dyr sommer for Arsenal, der kan miste 3 profiler grundet det ene år, der gør forhandlinger vanskelige.