Liverpool har udtrykt at de vil sælge flere fodboldspillere i januartransfermarkedet der åbnet om godt en uge. Allerede nu skulle der angiveligt være sat navn på spilleren, der måske forlader Anfield Road i det nye år. 

Liverpool og manager Jurgen Klopp, har udtrykt, der truppen skal forstærkes, så Champions League-pladserne kan sikres. Det er dog ikke helt gratis at købe spillere, så i følge den engelske avis The Daily Mail vil Klopp sælge ud af spillere fra The Reds’ trup.

Hvilke spillere er endnu uvist, dog viser det sig, at der allerede nu skulle være blevet sat navn på en enkelt af de uheldige. Jose Enrique er manden, der er sat navn på. West Bromvich Albion skulle, ifølge Daily Mail, være meget interesserede i den 29-årige venstreback, der de sidste par næsten er gledet helt ud af Liverpool-truppen. Spilletid er der ikke blevet meget af, så et skifte til en midterklub, kunne måske være løsningen for spanske Jose Enrique.

West Brom på jagt efter en venstreback

Tony Polis’ West Bromvich-mandskab har i de første 18 Premier League-kampe spillet uden en decideret venstreback. Polis tvang nemlig den oprindelig venstrekant, Chris Brunt, til at tage sig af venstrebacken. Den nordirske landsholdspiller har klaret den nogenlunde, men hvis klubben, der i øjeblikket ligger placeret som nummer 13, har nogle forhåbninger om at klatre højere op i tabellen, ja så skal der helst hentes en ekspert ind på venstrebackområdet.

Læs også: Humor: Engelsk medie undskylder overfor Louis van Gaal