Man kan ikke just sige at Liverpool har haft særlig meget succes de seneste år. I hvert fald ikke sammenlignet med klubbens storhedstid i 90’erne, hvor de vandt majoriteten af deres næsten 20 Premier Leauge mesterskabet. 

AF KRISTIAN PARIS

Men der ser måske endnu lysere ud end før, nu hvor en af deres helt store profiler forventes at vende tilbage til træning inden så længe.

Liverpools Sadio Mane ser nemlig ud til at vende tilbage til almindelig træning i denne uge. Det betyder også, at han tager med på klubbens pre season tour til Hong Kong i Asien, hvor de skal spille nogle store kampe  mod andre europæiske hold. Det bekræfter klubbens officielle hjemmeside.

Mane beskadiggjorde sin menisk i det venstre knæ i en kamp mod Everton tilbage i April dette år. En kamp de dog vandt med 3-1. Nu har den tidligere Southampton-spiller altså været igennem en længere genoptræningsperiode efter han blev opereret. Det har holdt ham ude lige siden.

 

Men nu slår klubbens manager dog fast, at Mane stadig kan komme med til Hong Kong, selvom resten af truppen tog af sted i søndags.

Dog regnes der med, at Mane først er tilbage i kampform, når truppen tager til Tyskland for at spille nogle venskabskampe

“Sadio er på vej tilbage. Planen er at han vil komme til os, når vil er i Tyskland.” fortalte Klopp til LiverpoolFC.com.

“Derudover forventes det, at han vil vende 100% tilbage, når vi igen er tilbage i England senere i næste måned. Vi har ventet rigtig længe på ham nu, så nu man gerne se at blive klar. Han er hele tiden i klubben og holder sig selv i god form.” 

Sadio Mané har haft en forrygende sæson hos Southampton.
Foto: Getty Images.

Liverpool skal møde Hertha Berlin senere denne måned inden de støder sammen med den sydtyske gigant Bayern München i begyndelsen af August til det såkaldte Audi Cup.

Derefter skal de møde Atletico Madrid og Napoli den følgende uge.