Den 27-årige Liverpool-forsvarsspiller Mamadou Sakho, rygtes endnu engang væk fra Liverpool. Det er Premier League-konkurrenten Crystal Palace som viser interesse.

Af Lasse D. Drescher

Liverpool-forsvarsspilleren Mamadou Sakho rygtes endnu engang væk fra Anfield. Den 27-årige franske midtstopper har længe været rygtet væk, men nu tyder det på at Sakho formentlig forlader klubben denne sommer.

(Photo by Alex Broadway/Getty Images)

Mamadou Sakho var i sidste sæson udlejet til Premier League-konkurrenten Crystal Palace. Sakho foretrækker ifølge engelske rygter at skifte til Crystal Palace, og dermed ønsker franskmanden at forlade Liverpool.

Det er ifølge det engelske rygte også Crystal Palace, som viser interesse i den 27-årige franske forsvarsspiller. Rygtet fortæller samtidig at det eneste som mangler, er at Crystal Palace og Liverpool bliver enige om en pris på Mamadou Sakho.

Liverpool har tidligere krævet et stort beløb for Mamadou Sakho, og det beløb havde Crystal Palace ingen interesse i. Fordi at prisen var så høj, og det var Premier League-klubben ikke klar til at betale.

Skal franskmanden bare sendes væk?

Nu meldes det at Liverpool skulle være klar til at acceptere et bud, på en del mindre. Eftersom at de formentlig selv har fundet ud af at Sakho ikke bliver den store succes på Anfield. Derfor bør de måske sælge Sakho, og sikre sig de penge de kan.

Læs også: Officielt: Tottenham henter sommerens 2. spiller