Liverpool  midtbanespiller James Milner hævder, at hans tre holdkammerater har nået et uopnåeligt niveau. Det niveau kom til udtryk i lørdagens kamp mod Bournemouth i Premier League. 

Sadio Mane åbnede festen for Jürgen Klopps hold. Lidt efter fordoblede Georginio Wijnaldum føringen. Liverpool var i vanvittig god form. Både Firmino og Mohamed Salah fandt vej til netmaskerne. Det betyder, at klubben igen fører den bedste engelske række .

I et interview med klubbens officielle hjemmeside har Milner sagt følgende: “Det var en god præstation. Der var mere energi og genpres end der nogensinde har været. Det var rigtig godt. Vi fik skabt en masse chancer. ”

(Photo by Jan Kruger/Getty Images for Premier League)

“I anden halvleg kom vi lidt sløset ud til, men vi var stadig kreative og fremadgående. Vi kunne sagtens have vundet mere overbevisende. ”

Resultatet betyder, at Liverpool igen er med i toppen af Premier League. Som i toppen. Som i at føre toppen. De er lige nu tre point foran Manchester City, der ligner det andet bud på en titelaspirant. Hvis de dog formår at vinde over Chelsea kan de komme op på siden af Merseyside klubben.

Milner fortsatte om sine kollegaer yderligere: ” De tre i front var virkelig uovervindelige. De var brilliante. Deres link-up var helt vildt godt og umuligt at forsvare sig i mod. De spillede hurtigt og med 1 berøring hver. Det var en fryd at se på. Virkelig. De er ustoppelige. Og jeg mener ikke man har set det niveau før i Premier League. Den ros fortjener de virkelig. ”

Næste opgave for Milner og resten af the Reds er på tirsdag den 19.2. Her møder klubben Bayern München i verdens mest prestige fyldte turnering, Champions League i første kamp efter gruppespillet.