Adam Lallana er en mand i høj kurs. Senest har Barcelona og Juventus også meldt deres interesse for den engelske landsholdsspiller.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Ifølge en rapport i The Times holder begge klubber øje med Liverpool-stjernen, som har kontrakt med Anfield-klubben indtil 2019.

Liverpool var angiveligt i forhandlinger med Lallana omkring en kontraktforlængelse i starten af denne sæson. En kontrakt, som blev indgået, da han skiftede fra Southampton i 2014.

Der er dog ikke kommet noget konkret ud af de forhandlinger, og den 28-årige spiller er langsomt gledet ned ad lønningslisten, mens nye spillere er ankommet til Anfield.

Chancen for et skifte til Barcelona er bestemt ikke umulig, eftersom Liverpool over de seneste år også har solgt spillere som Luis Suarez og Javier Mascherano til den katalanske storklub.

Før jul slog Lallana fast, at han var glad for at arbejde sammen med Jürgen Klopp på Anfield. Men udsigten til et skifte til selveste Barcelona kan ændre hans liv.

Gareth Bale har også foretaget skiftet til La Liga, efter han startede karrieren hos Southampton. Det ser da også ud til, at waliseren har truffet det rette valg, da han siden da har kunnet løfte Champions League-trofæet to gange med Real Madrid.