Med Liverpool-angriber Daniel Sturridges mål i weekenden mod Aston Villa, blev han klubbens bedste angriber i form af flest mål per kamp. Blandt andet foran prominente navne som Robbie Fowler, Luis Suarez og Michale Owen. 

Liverpool spillede i weekendes Premier League-runde mod Aston Villa på Anfield Road, i en kamp, hvor hjemmeholdet trak sig sejrrigt ud med cifrene 3-2. Denne kamp var en af Liverpool- og England-angriberen Daniel Sturridges første kampe, siden han pådrog sig en skade sidste sæson, der holdte ham ude flere måneder.

Læs også: Top 9: Sir Alex Fergusons største øjeblikke i trænerkarrieren

Den 26-årige venstrebenede spiller nettede to gange og var dermed en vigtig årsag til sejren. Disse to mål betyder, at Sturridge nu står noteret for i alt 37 scoringer i 57 kampe for The Reds og det giver et gennemsnit på 0,65 mål per kamp. Dette tal gør den tidligere Manchester City-spiller til den ‘bedste’ angriber i klubbens historie, for ingen anden spiller har på noget tidspunkt formået at præstere det. Specielt er dette imponerede, fordi Sturridge var meget ude i kulden for to år siden, da han gjorde sig i Chelsea.

Bedre end verdensklassespillere på målgennemsnit

Lige efter Sturridge, på andenpladsen, kommer den tidligere Liverpool- og Chelsea-angriber, Fernando Torres, med et gennemsnit på 0.64 mål per kamp. Dette kommer af 65 kampe i 102 kampe for Merseyside-klubben. Tredjepladsen bliver indtaget af altædende Luis Suarez med 0,63 mål per kamp, mens legendariske Michael Owen og Robbie Fowler ligger henholdsvis fire og fem med 0,55 og 0,48 mål per kamp.

Læs også: Top 10: De bedst betalte fodboldspillere i 2015

Om kampen sagde Liverpool-manager Brendan Rodgers følgende:Det er ikke raketvidenskab. Sidste gang vi scorede tre mål var, da Sturridge startede inde mod Tottenham her på banen, sidste sæson.

For at kunne være med i toppen, er du nødt til at have stor kvalitet og Sturridge har vist i løbet af sin tid her, at han virkelig har toptalent.”