Liverpool har ikke præsteret helt i top i denne sæson, ligesom de sidste mange sæsoner. Det gør det bestemt ikke bedre, at en af deres største spillere nu er ude resten af sæsonen. 

AF KRISTIAN PARIS 

Liverpools guldfugl i denne sæson, må så sandelig siges at være Sadio Mané, der i sommers kom til klubben efter han opnåede stor succes i Premier League-klubben Southampton, der første gang hentede ham til England i 2014.

Kantspilleren har formentlig allerede nu spillet sit sidste fodbold for 16/17 sæsonen. Ærgerligt for både klubben og ham selv.

Skaden er ifølge pålidelige kilder sket i knæet, og det holdt ham også ude i søndagens Merseyside opgør mod Everton.

​En artikel fra the Daily Mail slår fast, at Liverpool er bekymret for Manes knæs tilstand, hvilket formentlig vil holde ham ude af resten af hans ekstrem succesfulde debut sæson.

Sadio Mané har haft en forrygende sæson hos Southampton.
Foto: Getty Images.

De fulde konsekvenser af skaden ved man ikke før, senegaliserens knæ er blevet scannet og det har ikke været muligt før i går, mandag, eftersom der har været væske i det inficerede sår.

Det er vigtigt at huske på, at der ikke er nogen fare for, at det er en langtidsskade. Men en skade, der formentlig holder den 24-årige kantspiller ude resten af sæsonen. Der er ikke brug for en operation, slår artiklen først.

På hovedet af den senegalisesiske hænger lige nu et prisskilt på 340 millioner danske kroner.
En berettiget pris mener mange, for Mane er i øjeblikket Liverpools topscorer med 13 Premier League mål.

Med kampen for top fire og Champions League, der slet ikke er slut, er det bestemt et slag tilbage for Klopps mandskab.

.