Liverpool mangler nok desperat nye spillere, hvis de skal gøre sig nogle forhåbninger om at være med i kampen om Premier League titlen i denne sæson. 

AF KRISTIAN PARIS

Liverpool er ifølge Team Talk forrest i kampen om landsholdsspilleren Jean Michael Seri fra Elfenbenskysten. De andre bejlere er Premier League konkurrenterne Arsenal og Tottenham .

Spilleren, der spiller for Nice har angiveligt været på Liverpools radar i mere end en sæson, og den kommende handel forlyder at være på omkring 200 millioner kroner. Sidste sæson var han en af de store årsager til, at Nice klarede sig så godt som de gjorde og blev nummer to i den bedste franske liga, Ligue 1.

Den 26-årige midtbanespiller har bestemt vist sine kvaliteter på den sidste  tredjedel af banen i sidste sæson. Udover at have lavet 10 assists lavede han også syv mål sin plads på den offensive midtbane.

(Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

Jürgen Klopp har tidligere været på jagt efter en offensiv midtbane, efter rygterne går på, at klubbens største stjerne, Coutinho er på vej til Barcelona.

Klubben var tidligere på sommeren meget tæt på Leipzigs Naby Keita, der var en af de bedste spillere i sidste sæson i Bundesligaen – men den transfer ser ud til ikke at ske, hvorfor han nu retter blikket mod Ligue 1 og Nice.

Seri  er 22 år gammel og selvom handlen forlyder at  være på 200 millioner kroner, har spilleren altså en frikøbsklausul på omkring 350 millioner.

Dog kan Klopp og co. få stor konkurrence fra andre klubber, eftersom både Arsenal og Tottenham er interesseret i spilleren.

Tidligere denne sommer har Liverpool allerede hentet offensivprofilen Salha fra Roma og venstrebacken Andrew Robertson fra Hul..