Sæsonen er færdig og sæsonens sidste kamp, Champions League-finalen er også blevet færdigspillet. Den endte 3-1 til Real Madrid og dermed måtte Liverpool og træner Jurgen Klopp se sig slået af den spanske kongeklub. Det var ellers noget af en overraskelse, at Merseyside-klubben overhovedet nåede til finalen – en bedrift i sig selv. Skal de formå at gøre kunsten efter i næste sæson og måske tage sølvtøj med hjem til Anfield Road, så skal der hentes spillere i sommerens transfervindue.

Den offensive midtbanespiller Philippe Coutinho forlod klubben i januar-transfermarkedet til fordel for FC Barcelona og han er ikke blevet erstattet endnu. Vidunderspilleren Mohamed Salah, der er den mest scorende spiller i hele Europa i denne sæson, kan ikke vide sig sikker om han bliver i klubben, og derfor skal den tidligere Borussia Dortmund træner, Klopp, ud og lede efter reserver og nye spillere til at forstærke The Reds, som klubben også kaldes.

En af de spillere, der måske kunne erstatte Coutinho er franskmanden Nabil Fekir, der spiller samme plads som brasilianeren. Han er lige nu anfører på Ligue 1-mandskabet Lyon – i en alder af kun 24 år. Han har også tidligere været sat i forbindelse med et skifte til en større europæiske klub, herunder Chelsea, Bayern München og netop Liverpool.

Ifølge det engelske medie Goal.com skulle overgangssummen ligge på cirka 520 millioner danske kroner – men penge er der ikke mangel på Liverpool.

Udover Fekir, har Liverpool allerede sikret sig en forstærkning til holdet. Det drejer sig om RB Leipzig-spilleren Naby Keita, der tiltræler truppen 1. juli. Ifølge flere medier skulle klubben også være på udkig efter en mere defensive midtbanespiller er måske en midtstopper, der både kan spille i midterforsvaret eller på den defensive del af midtbanen.

Mener du, at han er god nok til Liverpool?