Liverpool har gjort det godt indtil videre i denne sæson. En af årsagerne til det er det unge talent Joe Gomez. 

Han står lige nu til at sætte sin signatur på en ny kæmpe kontrakt med Merseyside klubben. Han har nemlig imponeret siden han kom tilbage fra sin skade – og det er altså både på klub- og landsholdsplan.

Den 21-årige spiller spillede 90 minutter i Englands landskamp mod Spanien i går i Nations League. Den tabte de dog desværre med 2-1 efter at være kommet foran tidligt i 1. halvleg.
Siden begyndelsen af denne sæson har han været en fast starter i Liverpools defensive bagkæde. Han har været en af hovedårsagerne til, at klubben lige nu stadig har maksimum point i den bedste engelske række.

I sidste sæson blev han af Klopp brugt meget som en back, men i år er han gået direkte ind i midterforsvaret i Liverpool. Der har nemlig været skadesproblemer med de to førstevalg Dejan Lovres og Joel Matip.

 (Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Gomez klar til at imponere

En artikel fra den britiske avis the Mirror skriver, at Liverpool vil tilbyde den tidligere Charlton spiller en ny kontrakt med en angiveligt meget stor lønforhøjelse. Der er dog ingen detaljer, der er blevet specificeret. Nogle skriver dog, at den aftale som Gomez underskrev tilbage i januar 2017 er hele 300 000 kroner værd om ugen.

Den unge forsvarsspiller gik både glip af Champions League finalen og VM med henholdsvis Liverpool og England. Men efter han i løbet af sommeren er blevet opereret er det hele blevet meget bedre. Han er vendt tilbage stærkere end nogensinde før.

“Jeg ved, at jeg stadig er en ung spiller. Men jeg vil imponere og gøre midt bedste altid. Når man er i en trup som  Liverpool prøver man hele tiden at lære fra de andre og se hvilke aspekter man kan tilføre sit eget spil. ” slog Gomez fast i et interview vedrørende den måske kommende kontrakt med Liverpool.