Som de kæmper på ovenstående billeder, kæmper de nok også om en af de helt store profiler på det engelske U21-landshold. Begge klubber ønsker at forstærke den offensive del af truppen. 

AF KRISTIAN PARIS

 

Leicester Citys Demarai Gray har spurgt klubbens nuværende manager Craig Shakespeare, hvordan det ser ud med førsteholdsfodbold for ham i næste sæson. Det sker, efter adskillige klubber har øjnet muligheden for at hente U21-landsholdsspilleren allerede i dette transfervindue.

 

Efter et imponerende U21 EM for spilleren, hvor han scorede to mål og hjalp England nå til
semifinalen, bliver Gray nødt til at spørg sig selv om, hvor han vil spille, hvis ikke han kan få den
fornødne mængde førsteholdsfodbold i Leicester City.
Leicester City v AFC Bournemouth - Premier League

Klubber som Liverpool og Tottenham er angiveligt interesseret i unge Grays evner, og den 21-årige, bruger nu den interesse til at stramme grebet om manager Craig Shakespeare for at få hvad han vil have. Det bekræfter the Mirror.

Hvis Ryad Mahrez, der længe er blevevt rygtet væk, for lader King Power Stadium denne sommer, kan Gray meget vel se sig selv som afløseren i startelleveren.

Men efter kun ni startpræstationer ud af 21 kampe i den forgangne sæson, kan der herske tvivl om kantspillerens evner til at spille på så højt et niveau.

Gray selv kom til Leicester i januar 2016 fra Birmingham for omkring 35 millioner – og klubben vil ikke miste spilleren endnu efter så kort tid.

Og med et skifte til Tottenham eller Liverpool vil han næppe få mere førsteholdsfodbold end i Leicester. Modsat er en klub som Newcastle United også blevet kædet sammen med teenageren.

Rafa Benitez forventes nemlig at være på jagt efter noget fart på kanterne til hans nye trup, og på den måde vil Gray passe helt perfekt.