Liverpool trøje

Liverpool trøje – Liverpool Football Club er en af de mest populære og største fodboldklubber i England. Historien omkring Liverpool er lang og den indeholder både mange op- og nedture. Liverpool har hjemmebane på det legendariske Anfield, hvor der er plads til 45.276 tilskuere. Det er et af de stadions i verden, hvor stemningen er bedst. Især øjeblikket hvor hele stadion med tusindvis af fans de fleste iklædt deres egen Liverpool trøje synger klubbens sang, “You Never Walk Alone,” kan give en kuldegysninger uanset hvilken klub man holder med.

Liverpool er en af Englands mest vindende fodboldklubber når det kommer til titler. Det er i alt blevet til 18 engelske mesterskaber, 7 FA Cup titler, 5 Champions League titler og 3 Uefa Cup titler.

Lige nedenfor kan du finde Liverpool fodboldtrøjer, som er aktuelle lige nu. Hvis du scroller længere ned i artiklen vil du kunne se en del af de historiske Liverpool trøjer. 

NYHED: Liverpool trøjer hentet fra forskellige danske sportsbutikker (online)

Nedenfor kan du se fodboldtrøjer, som danske sportsbutikker sælger online. Hvis du klikker dig videre til en butik og ender med at købe en Liverpool trøje eller noget andet, så modtager Fodboldspilleren.dk en mindre provision. Det håber vi, at du vil støtte op om! (Og ja det er samme pris, som forhandleren har uanset om du bruger fodboldspillerens links eller finder siderne manuelt.)

[et_pb_shop type=”product_category” include_categories=”1450″ sale_badge_color=”#008000″ _builder_version=”3.22.7″][/et_pb_shop]

Historiske fodboldtrøjer fra Liverpool

Truppen har altid været fyldt med store stjerner. Liverpool er en klub, der gennem tiden har skabt mange legendariske fodboldikoner. Blandt de helt store Liverpool legender finder man blandt andet, Ian Rush, Kenny Daglish, Robbie Fowler, Kevin Keegan, Jamie Carragher, Steven Gerrard og danske Jan Mølby. Idag rummer truppen også en række store spillere. Daniel Sturridge, Raheem Sterling, Jordan Henderson, Coutinho, Martin Skrtel og listen kunne fortsætte. En helt masse store spillere, som du kan få bag på din nye Liverpool trøje.

Liverpool trøje 15/16

Denne udgave af Liverpools hjemmebanetrøjer er mere minimalistisk og ikke så meget tingel tangel, som i det tidligere års udgave. Trøjen holder den klassiske røde farve, der kendetegner “The Reds”. Tidligere har det været Warrior Sports der har produceret og designet Liverpool trøjerne. Den opgave er nu givet videre til New Balance, og resultatet er som du ser til højre med en lidt mørkere nuance og uden så mange hvide streger.

Liverpool hjemmebanetrøje 14/15

“The Reds” bliver Liverpool ofte kaldt af deres egne fans. Dette navn refererer naturligvis til den ikoniske røde farve, som omgiver hele klubben. Denne røde farve går også igen på alle Liverpools trøjer i denne sæson. Hjemmebanetrøjen har altid været helt rød og det er den naturligvis også i denne sæson. Det er det amerikanske mærke, Warrior Sports, som i øjeblikket står for design og produktion af Liverpools trøjer. Fra sæsonen 2015/16 vil New Balance dog tage over for Warrior Sports på alle deres sponsorater, heriblandt også Liverpool. Hjemmebanetrøjen for denne sæson er meget klassisk. Den er som en rigtig Liverpool fan gerne vil have den. Den er rød og lidt hvide, og detaljerne er meget få. Designet er helt simpelt og stilrent, hvilke giver trøjen et utroligt flot udtryk. Til hjemmebanetrøjen er der shorts og strømper i de samme farver som selve trøjen er lavt i. Alt i alt et rigtig flot hjemmebanesæt, som du lige nu kan få med din yndlings Liverpool spiller bag på lige nu.

Liverpool udebanetrøje 14/15

Warrior Sports har fået frit spil til, at designe en fed udebanetrøje til Liverpool i denne sæson. Det er der kommet en helt gul trøje ud af, som i den grad har delt vandende mellem Liverpool fansene. Udebanetrøjen er gennemgående gul med enkelte detaljer i den klassiske røde Liverpool farve. Den har ligesom hjemmebanetrøjen et meget simpelt og stilrent design, som giver et meget flot udtryk. Til udebanetrøjen er der gule shorts og strømper i samme gule farve som selve trøjen, som har også har fået enkelt røde detaljer. Et meget simpelt og stilrent udebanesæt, som vil se godt ud på de fleste danske træningsbaner.

Liverpool 3. trøje 14/15

Warrior Sports er gået all in på et anderledes design på Liverpools 3. trøje, til denne sæson. Både hjemme- og udebanetrøjen har et meget simpelt design, men dette er ikke tilfældet med 3. trøjen. Den har et gennemgående stribet design med sorte og grå striber, på tværs af trøjen. På midten af trøjen bliver striberne brudt af en diagonal linje, som fortsætter de samme striber, blot i den klassiske røde Liverpool farve i stedet for den grå farve. En rigtig flot detalje, som bryder det stribede design på en smart måde, hvilket giver trøjen et lidt anderledes og moderne udtryk. Til 3. trøjen er der helt sorte shorts, samt sorte strømper med enkelt røde detaljer.

Liverpools ærke lokalrival er Everton. Du kan se hvordan denne sæsons Everton trøje ser ud her.