Liverpool må vente til weekenden for at få has med de dårlige resultater, der har været over dem på det seneste. Stimen blev yderligere forværret tirsdag aften, da mandskabet løb ind i et 2-0 nederlag ude mod Leicester på King Power Stadium.

(Photo by Stu Forster/Getty Images)

Klopp talte med stor selvtillid forud for kampen i EFL Cuppen, på trods af tre foregående kampe uden sejr, men mål fra Shinji Okazaki og Islam Slimani sendte The Foxes videre til næste runde i turneringen.

Merseyside-klubben skal møde Leicester igen på samme bane nu på lørdag, og vil være desperate efter at få alle tre point på kontoen.

Mange fans er overbeviste om, at Alex Oxlade-Chamberlain har bragt en forbandelse over klubben. Siden englænderen kom til, har The Gunners endnu ikke tabt en kamp, mens Liverpool imidlertid ikke har vundet en – tilfældigt?

Liverpools dårlige stime begyndte med en 5-0 afklapsning ude mod Manchester City, og efter det måtte man frustreret se sig til takke med uafgjort mod Sevilla i Europa League. Uafgjort blev også resultatet hjemme mod Burnley i weekenden.

Klopp vil lave adskillige ændringer til weekendens opgør på King Power Stadium, men får Oxlade-Chamberlain en ny chance i startopstillingen?