Liverpool har øjnet et antal muligheder for at forstærke den offensive del truppen med. Bayer Leverkusens Julian Brandt er nu udelukket efter det er slået fast, han ikke vil risikere at sidde på bænken hele sæsonen. Læs mere om Liverpools måske kommende stjerne spiller her!

AF KRISTIAN PARIS 

Med en offensiv, der primært består er Roberto Firmino, Sadio Mane opg Philippe og Coutinho er det måske på tide, at Klopp ser sig om efter en substitut på trods af ellers gode præstatione fra trioen.

 

 

 

En af de kandidater er formentlig Romas Mohamed Salah, der faktisk tidligere har optrådt i Premier League. Den gang blev han købt af Chelsea fra FC Basel, men ægypteren slog aldrig helt i gennem i den blå del af London.

HD Mohamed Salah

Den røde Merseyside klub har været beundrere af landsholdsspilleren i lang tid, der både kan spille som offensiv kantspiller, falsk 9’er men og offensiv midtbanespiller.

Liverpool prøvede angiveligt så sent som i januar 2014 at hente den hurtige kantspiller, og det har ført til at klubben faktisk har været i kontakt med spilleren og hans agent siden oktober sidste år.

Den 24-årige spiller har været ivrig efter at komme tilbage til Premier League, men han har angiveligt afslået adskillige kontrakter, da han spillede i Basel, før Mourinho, Chelseas daværende manager, overbeviste ham om at komme til Chelsea og Stamford Bridge.

Han blev derfor købt af klubben for omkring 110 millioner danske kroner, hvorefter han hurtigt blev udlån til Serie A i form af Fiorentina og Roma, eftersom han ikke helt formåede at slå igennem på grønsværen.

I denne sæson er det faktisk lykkedes ham at score flotte 13 mål og 10 assists, men spilleren har pt en kontrakt der først udløber i 2019.