Liverpool har gevaldigt brug for hjælp, hvis de skal genvinde formen for de tidlige 90’er og de tidlige 00’erne. Dengang klubben vandt majoriteten af deres over tyve mesterskaber. Nu kan det endelig vende for Merseyside klubben. 

AF KRISTIAN PARIS

For Liverpool er angiveligt meget tæt på at have skrevet under med Atletico Madrids angriber Angel Correa, eftersom de har tilbudt spilleren femårig aftale til en værdi af hele 125 millioner. Det tilbud har angiveligt rykket meget i den 22-årige spiller, der lige nu overvejer at skifte varme Madrid ud med det en smule koldere Anfield og Liverpool.

 Dog håber Correa alligevel på, at klubben vil øge det engangsbeløb, der gives til spilleren, til
omtrent 40 millioner kroner, og sikre ham en aftale på omkring 750 tusinde kroner om ugen.

Det er eftersigende det tilbud, der kan gøre, at spilleren skifter væk fra Atletico denne sommer.

Malaga CF v Club Atletico de Madrid - La Liga

Ifølge Foot Mercato er Liverpool i skrivende stund i forhandling med spilleren, eftersom de har tilbudt ham en femårig aftale. Den officielle overgangssum rygtedes til at være i omegnen af 250 millioner.

Men Atletico er jo som de fleste ved under det såkaldte ‘transfer ban’ indtil januar 2018, der forhindrer dem i at købe spillere. Men det forhindrer dem ikke i at sælge.

Men hvis Atletico vælger at sælge Correa bliver de nødt til at finde en afløser for den 22-årige spiller. Og den erstatning kan først komme efter et halvt år, hvorfor hovedstadsklubben nok ikke sælger ud af deres trup særlig billigt.

Men alligevel… for argentineren startede nemlig kun inde i 15 kampe i alle turneringer i sidste sæson. Men uden regelmæssig førsteholdsfodbold endte det alligevel med, at angriberen lavede otte mål og ligeledes otte assists.

Derfor er det også en mulighed, at Liverpool bliver nødt til at kigge sig om efter nye muligheder. Selvom de netop har sikret sig den tidligere Chelsea spiller Mohamed Salah fra Roma, bliver de nok nødt til at forstærke truppen yderligere.