Liverpool  har været bemærkelsesværdige gode. Men vi har ikke ondt af dem. Det mener Kevin De Bruyne. Manchester City-spilleren siger, at han synes, at hans egen sæson har været færdig siden han blev skadet mod Tottenham tilbage i april måned, men han melder sig samtidig klar til til FA Cup-finalen i dag lørdag. Kl 18 sparkes kampen igang mellem Manchester City og Watford og klubben fra den lyseblå del af Manchester får muligheden for at tage sæsonens anden titel.
 
De sikrede sig nemlig sidste weekend Premier League-titlen foran Liverpool. Kevin De Bruyne sad som tidligere skrevet ude med en skade de sidste kampe af sæsonen og derfor har han haft den akkurat som så mange andre City-fans. Han har hadet at se sit hold spille. Han siger: “Jeg har hadet at se mit hold spille. Det er svært når man sidder ude. Jeg kan ikke lide det. Simpelthen fordi der har været så meget på spil. Det har været nervepirrende når man ikke kan gøre andet end at se på. Passivt.”
 
Både City og Liverpool har været uhyre gode. Bemærkelsesværdige gode. Ingen af holdene har tabt særlig mange kampe. Og det har gjort titelkapløbet til noget af de mest nervepirrende i PLs historie i lang tid. Det blev afgjort på sidste spillerunde hvor City med en sejr kunne kalde sig engelske mestre. Og det værst tænkelige skete. De kom bagud, men på 20 minutter havde de vendt kampen og selvom Liverpool vandt deres sidste kamp, så sluttede træner Pep Guardiola og co. stadig et point over The Reds og træner Jurgen Klopp.
 
Den del var Kevin De Bruyne ikke en del af. Men for omkring et år siden var han omdrejningspunktet for det City-mandskab, der også vandt Premier League i 2017/18-sæsonen. Der var de også bemærkelsesværdige gode. Han blev Året City-spiller i sidste sæson og blev betragtet som en af verdens absolut bedste kreative og offensive spillere. I denne sæson har han ikke helt fulgt sammen niveau. Og på grund af flere skader har belgieren måtte se sig henvist til bænken mange gange.

Bemærkelsesværdige men ikke nok

“Sidste år var bedre for mig. Det føles anderledes efter denne sæson, men stadig vigtigt. Det har været sværere, men jeg synes selv jeg har ydet mit når jeg har spillet. Jeg hjalp holdet og selvom Liverpool var gode så har jeg ikke ondt af dem. Jeg er glad for titlen som hold.”