Liverpool er lige nu ved at forberede et meget stort bud på en af Romas største stjerner, der samtidig skal sende en af klubbens egne spillere til Roma. 

AF KRISTIAN PARIS

I følge flere medier Italien kan der meget vel komme en stor byttehandel til sommer mellem de to klubber Liverpool FC og AS Roma, der også har handlet sammen før med stor succes.

Liverpool planlægger nemlig at aktivere Romas Lorenzo Pellegrini frikøbsklausul og få ham til Merseyside klubben, men de samtidig vil tilbyde hovedstadsklubben fra støvlelandetn Emre Can, som så kan ryge den anden vej.

Den tyske landsholdsspiller har nemlig længe været i forhandlinger med the Reds over en ny kontrakt. Manager Jürgen Klopp er dog stadig positiv og holder angiveligt hovedet oppe.

Men den 24-årige spiller kan forlade Anfield på en fri transfer til sommer, hvis altså ikke hans kontrakt, der udløber til sommer, bliver forlænget.

. (Photo by Duane Burleson/Getty Images)

Pelligrini, der spiller i Romas nummer 7, kom til klubben i sommers for bare 90 millioner kroner fra Serie A kollgerne Sassuolo. Klubben har dog tidligere udtalt, at de ikke er interesseret i at sælge spilleren, som de mener har en meget stor fremtid foran sig på Stadio Olimpico. Men de har ikke så meget at skulle have sagt, hvis Liverpool vælger at aktivere hans frikøbsklausul på 280 millioner kroner.

 

The Reds har dog allerede forstærket sig på midtbanen forud for den kommende sæson. I sommers sikrede de sig nemlig RB Leipzig guldfugl, Naby Keita, der først bliver en del af Klopps mandskab til sommer – han kostede dem omkring 500 millioner kroner.

Klopp har dog også insisteret på, at klubben stadig er i forhandlinger med Can om hans fremtid, fordi de ikke så gerne ser ham forlade klubben. For så skal de nemlig ud og hente nye spilllere.