Liverpool er ifølge the Express villige til at betale 400 millioner kroner for Arsenal-stjernen Alex Oxlade-Chamberlain.

Oxlade-Chamberlain, der har scorede i Englands VM-kvalifikationskamp mod Scotland, der endte 2-2, går igang med sine sidste 12 måneder af sin Arsenal-kontrakt og er blevet sat i forbindelse med et skifte til Liverpool.

Summen vil være en rekord i Liverpools historie, men prisskiltet på 400 millioner kroner skræmmer ikke Liverpool-manager Jurgen Klopp i kampen om midtbanespillerens underskrift, midtbanespilleren, der rent faktisk endte med at spille wing-back i slutningen af sæsonen for Arsenal, idet Arsenal-manager Arsene Wenger ændrede systemet til en 3-4-3, der havde stor succes og som også førte Arsenal til FA Cup triumfen.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Klopp vil gerne have sine sommerindkøb på plads så hurtigt som muligt og ser også ud til allerede at være meget tæt på Roma-kanten Mohammed Salah, idet Merseyside-klubben har imødekommet Romas forespørgselspris på 350 millioner kroner.

Arsenal har holdt samtaler med Oxlade Chamberlains repræsentanter og London-klubben er villige til at give ham en lønforhøjelse i et håb om, at man kan overbevise den unge englænder om, at han skal ignorere Liverpools interesse.

Efter FA Cup-finalen, indrømmede Oxlade-Chamberlain, at han ville efterligne Steven Gerrard som en central midtbanespiller i stedet for at spille højre wing-back.

“At spille for et hold som Arsenal, ender det med at være mere et højre wing-back job;” sagde han efter 2-1 sejren over Chelsea.

“Jeg får bolden meget dybere og får spillet mere foran mig.

“Men i sidste ende, giver det mig minutter på banen og jeg er normal ikke en der brokker sig.

Men den centrale-midt rolle…Jeg har altid ville være som Steven Gerrard, så jeg har stadig håb om det.