Transfervinduet er åbent og det betyder at klubberne næsten frit kan for handle med de spiller, som de ønsker at forstærke klubbens nuværende trup med. Men det er ikke kun nye spillere, der giver gode resultater i den kommende sæson. En god forberedelse kan nemlig være altafgørende for spillernes form, når det virkelig gælder. Liverpool er i Asien for at spille om Asia Trophy. 

Af David Paris 

Lige nu fejrer Premier League-mandskabet Liverpool helt sikkert sæsonens første trofæ. De har nemlig for ikke særlig længe sikret sig trofæer kaldet Premier League Asia Trophy. Og som navnet siger, har det været en turnering med Premier League-hold (også nogle få hold fra Championsship) som har dystet på asiatisk jord om at blive det bedste hold.

Egentlig har træner Jurgen Klopp sikret sig sit første sølvtøj med Merseyside-klubben og han kan se tilbage på en flot turnering med gode præstationer for de gode spillere på holdet.

The Reds, som klubben også bliver kaldt spillede mod Leicester City i finalen og kunne efter to flotte mål, først af nyindkøbet Mohammed Salah og siden oplæggeren til det første mål, Coutinho. Islam Slimani åbnede dog ballet for de tidligere Premier League-mestre Leicester City med 1-0-scoringen efter kun 12 minutter. Holdet med danske Kasper Schmeichel på mål kunne dog ikke stå for presset og lukkede altså to mål ind.

Udover Salah og Coutinho gjorde også Roberto Firmino, Origi og unge Alexander-Arnold på højreback-positionen en god figur.

Hos Leicester City brillierede Riyad Mahrez som altid på venstrekanten, ligesom Wes Morgen var sikkerheden selv i midterforsvaret.

Det var Liverpools fjerde kamp i den asiatiske turnering, der finder sted i  Hong Kong. Klubben har tidligere mødt blandt andet Crystal Palace og Wigan Atheltic.