Liverpools fans tog det sociale medie, Twitter, i brug onsdag aften, hvor en af deres egne spillere, nemlig Loris Karius, blev svinet til for hans optræden i holdets Champions League-opgør mod Roma onsdag aften.

Loris Karius havde ikke den bedste aften i Rom i går. Nu bliver han svinet til af sine fans. (Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Merseyside-klubben avancerede til finalen i Europas mest prestigefyldte turnering ved at vinde semifinalen med sammenlagt 7-6. Returopgøret på Stadio Olimpico blev tabt med 4-2.

Liverpool lukkede tre mål ind i første halvleg i Rom for første gang i turneringen i  denne sæson, men Jürgen Klopp og hans spillere kunne ved dommerens slutfløjt juble vildt foran 5.000 medrejsende tilskuere.

Virgil van Dijk sank til jorden, mens James Milner lagde sig fladt ned på ryggen foran alle de medrejsende fans, som befandt sig på stadion længe efter slutfløjt.

Der var et par nervøse øjeblikke for Liverpools vedkommende undervejs i kampen. Roma scorede blandt andet to gange i de sidste ti minutter for anden gang i træk, og Edin Dzeko udnyttede en fejltagelse af Loris Karius efter 52 minutters spil.

Liverpool-tilhængerne var ikke tilfreds med deres keeper, idet han virkede nervøs i buret. Én Liverpool-fan påstår endda, at han er den værste målmand i en Champions League-finale.

Her er et udvalg af beskederne på Twitter.

– Hvis Champions League-finalen ender ud i straffespark, ville jeg skifte Karius ud og Mignolet ind. Karius kan ikke engang fange en flue.

– Karius var særdeles rystende til aften.

– Jeg ser frem til, at Karius bliver erstattet til sommer. Klopp bliver seriøst nødt til at spille med Simon Mignolet i Champions League-finalen.

– Stort at gå videre. Skrækkelig indsats af Karius og TTA (Trent Alexander Arnold). Nu gælder det Kiev.

– Forfærdelig kamp… så ringe. Ok, jeg er lykkelig over at vi har nået finalen, men vi vinder den ikke, hvis vi spiller som i dag. 7-6 sammenlagt. Lovren er ringe, og spørg mig ikke om Karius, som havde et mareridt. Salah var stille. Vi blev udspillet totalt.

https://twitter.com/minority_201/status/991757945884069889

– Skaf jer af med Karius og Lovren. Så har I et konkurrencedygtigt hold, der kan kæmpe med om titlen.

– Karius er den værste målmand, jeg nogensinde har set.

– Kan vi lade være med at omtale Karius som en klassekeeper? Han er en klovn.