Frankrig kom tidligt bagud mod Irland, men grundet attitude-skiftet hos de franske spillere kom de tilbage, mener Hugo Lloris.

Af Lasse Dam Drescher

Frankrig kom tidligt bagud til Irland i ottendedelsfinalen, men en sprudlende Antoine Griezmann fik EM-nationen tilbage på sporet. Hugo Lloris fortæller i et interview at det franske landshold skal lærer af deres fejl.

(Photo by Aurelien Meunier/Getty Images )

(Photo by Aurelien Meunier/Getty Images )

Hugo Lloris udtaler følgende:

“Vi bliver nødt til at lærer af vores fejl, fordi vi nu er i det stadie af turneringen, hvor man bliver straffet på småfejl. Vi skal undgå at lave flere småfejl. Vi skal bare træne hårdt, og være klar til vores kamp om en uges tid.

Deschamps foretog nogle taktiske ændringer, og det hjalp os. Det er bare attituden vi skal have på plads. Vi ændrede attituden til en mere aggresiv tilgang til kampen, og derfor kom vi tilbage og endte med at vinde.

Det var vigtigt at vi alle fik sagt nogle ting i pausen, ikke kun træneren men også lederne på holdet. Det er vigtig at være ærlig i sådan en situation, og det er vi nødt til at være. Det var grundet ærligheden at vi kom tilbage og endte med at vinde.”

Læs også: EA har bekræftet: Ny liga er med i FIFA 17