Silly Season er i fuld gang, og vi bringer dig her lørdagens mest sprøde rygter.

Paulo Dybala dedikerer sit mål til gud. [Getty Images]

Danny Rose: Fra Tottenham til Manchester United

Danny Rose har sat spekulationerne i gang i England. Efter udtalelserne lørdag hvori han ønskede at komme til en nordengelsk klub, har mange engelske medier sat ham i forbindelse med Manchester United. José Mourinho leder nemlig også efter en venstreback, og den 27-årige landsholdsspiller, der samtidig er på jagt efter en mere lukrativ kontrakt, kan sagtens blive en mulighed for De Røde Djævle.

Kilde: Daily Record

Paulo Dybala: Fra Juventus til Real Madrid

Den spanske kongeklub har afholdt diskrete møder med Juventus om Paulo Dybala. Argentineren rygtes dog også til FC Barcelona efter salget af Neymar. Torsdag kunne han dog stolt fremvise sin nye trøje i Juventus. Han har fået tildelt nummer 10, som er blevet båret af flere legender i klubben, og derfor viser en unik tiltro til den unge argentiner blandt italienerne.

Kilde: AS

Javier Pastore: Fra PSG til Atletico Madrid

Paris Saint-Germain vil gerne tilbyde den argentinske spiller til Atletico i en byttehandel, der sender den slovakiske målmand Jan Oblak til den franske hovedstad. Hvorvidt Pastore er interesseret i det skifte vides ikke.

Kilde: Don Balon

William Carvalho: Fra Sporting Lissabon til West Ham

London-klubben er i stand til at sprænge rekorden for den dyreste indkøbte spiller i klubben. Man har efter sigende afgivet et bud på 250.000.000 kroner for den portugisiske midtbanespiller. Foruden West Ham har Carvalho også været rygtet til Arsenal, men den interesse er aftaget.

Kilde: Telegraph

 

Ross Barkley: Fra Everton til Tottenham

Everton-spilleren Ross Barkley rygtes til London. Everton forlanger dog en skyhøj pris, men englænderen vil efter sigende væk fra Liverpool-klubben.

Kilde: Daily Star

Lucas Perez: Fra Arsenal til Newcastle

Rafael Benitez mangler en mand oppe foran. Da det ikke er blevet til meget spilletid i Arsenal for Lucas Perez søger han andetsteds hen. Udsigten til spilletid i klubben er da også ganske dårlig for Perez, idet Arsenal lige har købt Lacazette.

Kilde: Daily Express

Emre Can: Fra Liverpool til Juventus

Juventus er angiveligt klar til at byde 23 millioner pund på Emre Can.

Kilde: Gazzetta dello Sport