Sæsonen begynder først rigtig i morgen – i hvert flad Premier League – og derfor har vi samlet sidste uges mest interessante rygter, der kunne blive en realitet inden transfervinduet lukker om 14 dages tid. 

AF KRISTIAN PARIS

 

DI MARIA TIL BARCELONA


Barcelona kan gå efter Di Maria fra PSG, der tidligere har spillet for klubben rivaler, Real Madrid. Det skriver Marca, der slår fast, at Di Maria skal være afløser for Neymar, der netop er blevet solgt til PSG som verdens dyreste fodboldspiller.


LIVERPOOL OG COUTINHO STADIG I ÅBEN KRIG


Coutinhos ønskede skifte væk fra Liverpool ser ud til kun være godt for Barcelona. Det skriver the Mirror. Midtbanespilleren har angiveligt indleveret en officiel transfer-request i går, fredag, selvom Klopp og co. insisterer på ikke at sælge spilleren denne sommer.

Klopp har derudover også slået fast, at Liverpool ikke er en ‘sælgende klub’ hvorfor de vil gøre alt, hvad de kan for at holde på brasilianeren forud for den nye sæson.


MAN UTD VIL IKKE BYDER YDERLIGERE PÅ BALE

 

Manchester United vil angiveligt ikke gå over 830 millioner kroner, når det kommer til at hente Gareth Bale fra Real Madrid. Klubben er længe blevet sat i forbindelse med den tidligere Tottenham spiller, der ikke har præsteret godt nok i den spanske hovedstad.


ISCO FORLÆNGER MED REAL


Isco har ifølge det spanske medie AS forlænget sin aftale med hovedstadsklubben yderluigere fem år, hvilket betyder, at spanieren er at finde på Santiago Bernabeu til 2022. Det betyder også, at han har en frikøbsklausl på 5 milliarder.


SPURS MEGET TÆT PÅ FORSVARSSPILLER


Tottenham nærmer sig en endelig handel med forsvarsspilleren Davinson Sanchez fra Ajax, der kommer til London på en femårig aftale. Handlen kommer til at koste Pochettino og co. i omegnen af 300 millioner danske kroner – det skriver Sky Italia.