Premier League er slut og den nye sæson er allerede noget klubberne forbereder sig på nu. Det har en af de mange London klubber selvfølgelig også gjort, og de kigger nu op af tabellen for at hente Premier League erfaring hos Southampton. 

AF KRISTIAN PARIS 

West Ham er angiveligt interesseret i at skrive under med Southamptons serbiske midtbanespiller og kantspiller Dusan Tadic  denne sommer. Det bekræfter The Evening Standard, der samtidigt hævder at det er for at få Premier League erfaring.

Den 28-årige landsholdsspiller har allerede kendtskab til sin nuværende chef Claude Puel, men nu er The Hammers altså ude efter spilleren til sommer.

Southampton v Manchester United - Premier League

Og mens West Ham allerede har handlet ind hos de højere rangerende Premier League rivaler, de de tidligere på ugen offentliggjorde, at de har skrevet under med Manchester Citys legende back-spiller Pablo Zabaleta, der er uden kontrakt i den blå del af Manchester.

Klubben er angiveligt ikke tilfreds med dette års skuffende 11. plads i en af verdens bedste ligaer.

Den potentielle ankomst af Dusan Tadic kan betyde, at klubben bliver nødt til at lave Robert Snodgrass gå, blot et halvt år efter han ankom til London fra Hull City.

The Hammers er den seneste tid ogå blevet kædet sammen med en yderliger handel med Man City, i og med klubben gerne vil betale de 200 millioner danske kroner som City kræver for talentet Kelechi Iheancho.

Ligeledes meldes de også interesseret i en låne aftale med Chelseas Michy Batshuayi.

Og måske kan tilgangen af nogle af disse spillere netop være med til at løfte holdet en anelse. Klubben er i hvert fald opsat på at forbedre klubben mhp Premier League erfaring.