Medierne har den seneste tid været fyldt med rygter vedrørende Arsenals chilenske landsholdsspiller Alexis Sanchez, der forventes at forlade klubben denne sommer, eftersom det ikke er lykkedes the Gunners at få ham til at skrive under på en ny aftale. 

AF KRISTIAN PARIS

Og Arsenals manager Arsene Wenger er angiveligt opsat på at holde på Sanchez forud for den kommende sæson. Derfor vil han også gøre alt, hvad  han kan for at han sætter sin signatur på en kontrakt, der kan sikre ham i omegnen af 3 millioner… om ugen.

Det skriver The Express.

Den chilenske landsholdsspiller har fået unødig opmærksomhed, efter det er kommet frem, at han ikke har skrevet under på de kontrakter, der er blevet ham tilbud af London klubben. Han er eftersigende ikke tilfreds med ikke at skulle spille Champions League fodbold i næste sæson.

 

Han har fortalt RadioSport Chile: “Jeg vil spille Champions League. Men beslutningen er ikke op til mig. Jeg bliver nød til at vente på Arsenal. 

Siden jeg var helt lille har jeg drømt om at vinde Champions League. Og det er noget jeg stadig gør.” fortalte chileneren til det hjemlige medie.

Selvom Arsenal som sagt ikke vil spille Champions League næste sæson – de sluttede for første gang i 20 år som  nummmer fem – håber de alligevel på, at de kan overtale spilleren til at blive i klubben.

Chile v Germany: Final - FIFA Confederations Cup Russia 2017

Det kan imidlertid vise sig at blive svært. Sanchez er bredt eftertragtet blandt topklubberne i Europa. Han er blevet sat i forbindelse med et skifte til både Premier League rivalerne Man City, men også de sydtyske giganter Bayern München har markeret sin interesse i spilleren.

Dog har giganter fra Tyskland offentligt sagt, at der ikke vil blive købt flere offensivprofiler ind denne sommer, hvorfor et skifte dertil nok er og bliver højst usandsynligt.

28-årige Sanchez har desuden kun et år tilbage af sin kontrakt, og det betyder, at han kan smutte gratis næste sommer. Noget Wenger og co. bestemt ikke ser med positive øjne på. Hvis klubben ønsker at få noget for ham bliver det nødt til at sælge nu, eller overbevise ham om at skrive under på en ny kontrakt.