Af Anders Lang Jensen

I første omgang lignede det blot Tottenham, der viste stor interesse i AS Monacos offensivspiller Thomas Lemar. Men nu får de angiveligt konkurrence fra de største rivaler.

Photo by Xavier Laine/Getty Images

Arsenal gør klar til en sommer, hvor der skal handles. Arsene Wenger forlængede senest aftalen med London-klubben yderligere 2 år. Dermed planlægger den franske manager nu en sommer, hvor flere navne kan komme i spil på transfermarkedet.

The Gunners er klar til at bruge flere penge, end de har haft for vane de seneste sæsoner. Rygterne har dog fortalt, at holdet på Emirates Stadium de seneste dage har budt svimlende beløb på spillere heriblandt den anden AS Monaco-juvel Kylian Mbappe.

Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Den franske avis L´equipe melder nu om endnu en interesse fra ledelsesgangene over Emirates Stadium i franske Thomas Lemar. Tottenham har længe været rygtet lune på venstrekanten for Monacos unge mandskab.

Men nu får de altså konkurrence fra de store ærkerivaler Arsenal, der er opsatte på at hente den hurtige franskmand.

Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images

Ifølge avisen er Lemar i kontakt med Monaco om en kontraktforlængelse, men franskmanden overvejer de bud, der kommer fra Nordlondon i disse dage. han er angiveligt smigret over interessen, og spørgsmålet er så, om Lemar vil skrive under på en forlængelse med klubben fra fyrstestaten.

Avisen skriver videre, at Arsenal har en lille fordel i transferkampen om den unge franske landsholdsspiller, og her spiller manager Arsene Wenger en rolle. De to landsmænd vil gerne arbejde sammen, og nationaliteten skulle altså være interessant for Lemar, der kan fortrække et skifte til Arsenal grundet Wenger.