Senere i dag klokken 17 støder to af engelsk fodbolds største klubber sammen i et vaskeægte rivalopgør. Tottenham Hotspurs tager hjemme i mod Chelsea på det legendariske Wembley Stadion. 

AF KRISTIAN PARIS

Her er en optakt til kampen, og hvad vi skal holde øje med.

Harry Kane vs Andreas Christensen

 (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Tottenhams angriber Harry Kane vil i den grad gå efter at ende sin august tørke, ved sit første mål for klubben i august måned.

Han står direkte overfor Chelsea solide treback kæde, der formentlig består af danskeren Andreas Christensen, Antonio Rüdiger og David Luiz.

Danskeren, der tidligere har spillet for tyske Borussia Mönchengladbach skal forsøge at holde Kane i kort snor senere i dag

2. Mousa Dembele vs Ngolo Kante

 (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Det er på midtbanen, at morgendagens kamp afgøres, og det er også her, de mest interessante mand/mand duel kommer til at foregå. Den dobbelte Premier League vinder, N’Golo Kante, står direkte overfor Tottenhams offensive es, Moussa Dembele.

Med sig har han bomstærke Wanyama, der ligger lidt længere tilbage på banen for at stoppe Chelseas offensive mænd.

3. Willian vs Ben Davies

FBL-ENG-PR-COMMUNITY-ARSENAL-CHELSEA

Willian har gjort det godt her i opstarten. Ligeledes har venstreback Ben Davies, der blot fortsætter sin form fra sidste sæson.

Danny Rose er langtidsskadet og det har betydet, at Davies er blevet nødt til at steppe sit spil op. Hans evner kommer endnu en gang på prøve senere, når han står overfor en af Premier LEagues bedste mand/mand driblekonger, brasilianske Willian.

Med offensivprofiler som Fabregas, Hazard og Pedro, der alle er ude, er der virkelig mange forventninger til lille Willian, der skal udfordre Tottenhams bagerste fire.