Den 29-årige franske angriber Karim Benzema rygtes endnu engang væk, fra den spanske storklub Real Madrid. Der er ifølge engelsk medie interesse i Benzema, fra Arsenal.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Daily Star skriver at Premier League-storklubben Arsenal, jagter fransk angriber. Premier League-storklubben har i løbet af sommeren sikret sig Alexandre Lacazette, og nu rygtes endnu en angriber mod klubben.

(Photo: Getty Images)

Det er den franske 29-årige Real Madrid-angriber Karim Benzema, som endnu engang rygtes mod Emirates Stadium. Dog meldes der ikke noget om hvordan Arsenal ville stille op, for at tilfredsstille de to franske stjerner.

Det må dog også understreges at Real Madrid-angriberen på ingen måde bliver nem og billig, at hente væk fra den spanske storklub. Real Madrid forventes ikke at ønske at sælge Benzema, medmindre de finder sig en spiller som kan overtage rollen.

Bliver Lacazette og Benzema partnere på toppen?

Det forventes ifølge mediet at Arsenal vil få solgt Olivier Giroud, og derfor har de brug for en solid angrebs-reserve. Dog må det understreges at Karim Benzema er for god, til at være reserve for Alexandre Lacazette.

Læs også: Pochettino om sin stjernespiller: Han er bedre end Ronaldo