Danske Nicklas Bendtner har for alvor vist karakter i Trondhjem, hvor han er på kontrakt hos Rosenborg BK. Danskeren trives, og det mærker man tydeligt på banen.

Nicklas Bendtner figurerede atter på scoringstavlen, da Rosenborg i går aftes slog makedonske Vardar, som F.C. København i øvrigt slog ud i jagten på Champions League-fodbold, med 3-1 på hjemmebane i Europa League-gruppespillet.

SE OGSÅ: Vildt: Én ting reddede Agüeros liv i trafikuheld

Det er dog ikke målene, der trækker overskrift i aviserne fredag. Det er derimod hans assist ved målet til 3-0, som der skrives og snakkes om – både hos tronderne og i Danmark.

SE OGSÅ: Chokerende: Sådan så bilen ud efter Agüeros alvorlige uheld

Det var nemlig ikke hvilken som helst assist, Nicklas Bendtner serverede sin holdkammerat, Vegar Eggen Hedenstad, med. Han spillede nemlig den norske spiller fri med hælen, og så var røvfulden komplet.

Nicklas Bendtner skiftede i vinters til netop Rosenborg fra engelske Nottingham Forest. I de helt gamle dage, hvor han stadig var aktiv angriber for Arsenal, nettede han mål ind på stribe – og det samme har indtil videre gjort sig gældende i Eliteserien, hvor Rosenborg hører til.

Se målet her:

 

SE OGSÅ: Brøndby kan snuppe ham gratis: Drømmespillers kontraktforhandlinger brudt sammen