Lorius Karius har været genstand for meget kritik på det seneste og flere eksperter og medier skriver, at den tyske målmand ikke er god nok til en klub af Liverpools kaliber. Han har simpelthen ikke niveauet.

Kritikken af den tidligere Mainz 05-keeper tog for alvor fart, da han i Champions League-finalen droppede fælt og kostede Liverpool og hans holdkammerater det store trofæ og titel som Europas bedste mandskab. Og da han så for et par uger siden, da forberedelserne til næste sæson, gik i gang, blev set droppe til træning, gik det for alvor amok på internettet. I de følgende dage efter videoen af et drop til træning var gået viralt, droppede han så i en træningskamp.

Han kunne simpelthen ikke holde et skud, der blev skudt lige på ham. Han gav en retur og modstanderen scorede. Og nu er den så gal igen. Liverpool mødte nemlig søndag Borussia Dortmund i den internationale turnering Champions Cup, som fungerer som opvarmning til den egentlige turnering om få uger.

Lorius Karius kunne igen ikke holde et skud fra Christian Pulisic og  det udnyttede den danske fløjspiller Jacob Bruun Larsen til at score for Dortmund, der endte med at vinde kampen 3-1. Træner Jurgen Klopp forsvarer naturligvis sin spiller og siger, at man lærer af sine fejl. Og hele tiden bliver en bedre fodboldspiller. Jo flere fejl, jo bedre kan man blive. Det handler om at optimere sig selv siger den tyske træner til det engelske medie Goal.com.

Svarer igen på de sociale medier

Som reaktion på den meget hate som Karius i den seneste tid har fået, har man i Liverpool valgt af købe en ny målmand. Det er AS Romas keeper Allison, der har skrevet under på en kontrakt med The Reds fra Merseyside. Om han bliver førstevalg i stedet for Karius er ikke til at sige, men det bliver i hvert fald en spændende kamp at følge.

Som reaktion på de mange negative kommenterer til Karius, har han valg at reagere. Han har givet igen. Og svaret tilbage. Det er sket gennem et Instagram-opslag. Umiddelbart efter kampen søndag.

Han har altså i en instragram-historie skrevet følgende: “Til dem, der nyder at se andre mennesker fejle eller lide: Jeg har ondt af jer. Hvad end, der sker i jeres liv lige nu, der er grund til at have så meget  had og vrede i jer, beder jeg til at det bliver bedre og der kommer gode ting til jer.”